reede, 13. jaanuar 2012

2012

Käesoleva aasta plaanid on tegelikult paigas juba mõnda aega. Ja plaanid on suurejoonelised. Peaeesmärgiks on edukas osalemine seiklusspordi MM võistlustel, septembris, Prantsusmaal. Kuna see on koht, kuhu niisama naljategema ei ole mõtet minna või vähemalt on naljategemiseks oluliselt soodsamaid ja lihtsamaid võimalusi, keerlevad põhimõtteliselt kogu hooaja plaanid selle ürituse ümber. Ehk siis nii võistlused, laagrid, kui ka treeningud teeme eesmärgiga olla konkurentsivõimelisemad ARWC-l (Adventure Racing World Championships).

ARWC võistkonda kuuluvad Sven Liivand, Reigo Luurmees, Mariann Sulg ja Tiit Tähnas. Suuremad võistlused, millest ARWC-le mineku eel ühiselt osa võtame on järgmised:

EXTAR 48h võist­lus — 17. – 19. mai, Otepää
Adventure Race Slovenia — 22. – 24. juuni, Velenje Sloveenia
Endurance Quest — 23. – 29. juuli, Soome

Ja peaeesmärk:
ARWC — 15. – 22. september

Ülejäänud võistlused lisanduvad kavva vastavalt võimalustele, enesetundele, sobivusele treeningkavva, jne. ARWC tarbeks oleme koostanud ka projekti, esitluse ja mitmeid meie tegemisi tutvustavaid materjale. Uut materjali on lisandunud ka www.twister.ee lehele, mis ka edaspidi, kogu aasta jooksul täieneb pidevalt asjassepuutuva infoga. Lisaks tekitasime uue ja populaarse sotsiaalmeedia lehekülje http://www.facebook.com/Twister.Adventure.Team, kus ilmuvad jooksvalt pildid treeningutelt ja võistlustelt ning muud lühemad infokillud. Et eelarve nimetatud programmiks on mahukas ja ületab ilma isikliku varustuse uuendamist arvestsamata 20 000 euro piiri, ootame lahkesti ka kõigi nende inimeste küsimusi, kes sooviksid meiega koostööd teha. Selles asjus on meil, nagu juba öeldud valminud nii presentatsioon, kui ka põhjalikum projekt. Hea meel on tõdeda, et juba vanad head partnerid, kes meiega koostööd on teinud, jätkavad sellega ka sellel aastal. Niisiis täname juba ette Spetselektroodi AS, Sparta spordiklubi, Flip OÜ ja Tracklog!

Teise suure uudisena 2012. aasta kohta võib välja tuua ühe suurepärase ürituse, mida Twister Adventure Team kevadel korraldab. Nimelt toimub 13.-15. aprillil, Otepää lähistel suur seiklusspordi laager. Idee autoriks on aga hoopiski seiklusklubi Xdream, kelle ettepanekul võtsime antud ürituse organiseerimise enda peale. Laager saab olema tõeliselt huvitav ja arendav. Koosneb nii treeningutest ja huvitavatest loengutest aga ka meelelahutusest ning lihtsalt suhtlemisest huvitavate inimestega. Treenerite/esinejatena on üles astumas mitmeid spetsialiste ja seiklusspordi tegelasi. Laagri asukoht on välja valitud ja kokkulepped selles osas sõlmitud. Tegemist on väga mõnusa ja hubase kohaga Otepää vahetus läheduses. Laagris saab tegeleda kõigi seiklusspordi põhialadega - jooks, ratas ning kanuu. Kõik otse loomulikult integreeritult kaartidega. Isu tekitamiseks sellest infost vist esialgu piisab. Peagi avaldame www.twister.ee lehel selle kohta ka täiendavat informatsiooni ning siis anaveb juba võimalus ka registreerumiseks.

Saigi vist hooaja suuremate asjadega kõik. Edasi tegemistest ja arengutest juba jooksvalt. Sel pühapäeval siis juba selle aasta esimene võistlus Nike Winter Xdream.

Foto on Leivo tehtud eelmise nädalavahetuse ühistreeningul.

Kommentaare ei ole: