teisipäev, 29. märts 2011

Twister Adventure Team 2011 põhieesmärgid ja toetamine

Kõikvõimalikud seiklusspordist huvitatud isikud, kes oleksid veidikenegi huvitatud toetama meie selleaastaseid plaane, on lahkesti palutud külastama meie webilehte http://www.twister.ee/, kust on võimalik alla laadida spetsiaalselt selleaastasteks põhieesmärkideks koostatud projekti.

Kui see projekt Sind päris külmaks ei jäta, siis võta ühendust, kindlasti saame võimaliku koostöö osas kokkuleppele.

Ette tänades!

2 kommentaari:

Reigo ütles ...

Hea kui on eesmärgid selged ja isegi paberil!
Mis kaalutlustel asendasite esialgse Ukraina võistluse Venemaaga? Kas Ukraina juba ukse ees? Kas Sloveeniat ei kaalunud, see ka juunis ja Sven ju käinud ka? Mulle jättis sealne maastik küll võimsa positiivse mulje ja takaks sinna tagasi!
Tšehhis on teisigi pretendente viie sisse kohale ;)

Tervitusi Otepääelt, esimesed rattatrennid purgis!

Reiks

Tiit Tähnas ütles ...

Algselt oli tõepoolest Ukraina plaanis, aga vahepeal, kui siin plaane tegime, siis oli nende koduleht üle kuu aja maas ja mul projekti kirjutamine ja plaanide tegemine selle tõttu seisis. Siis tegime plaanid ringi ja mingi hetk panid Ukrainlased koduka üles tagasi. Aga aega ettevalmistuseks kipub juba nappima. Venemaa tundub laheda alternatiivina, eriti olles näinud lätlaste videod selle kohta. Eks ta natuke pikem võiks olla jah, aga selle eest on palju offroadi.

Sloveeniat ei kaalunud, kuna tahtsime midagi niisugust, kus käidud ei ole. Aga vaatame, äkki õnnestub veel Poola meistrikad ka sügiseks orgunnida, saab 3 võistlust kokku ja üldarvestusse ka sisse.

Tšehhi on loodetavasti karmi konkurentsiga jah, see ju ka Euroopa meistrikad sel aastal. Ongi lõbusam!