kolmapäev, 29. oktoober 2008

KoKu Jooks Moostes


Laupäeval käisime Kristjaniga KoKu jooksul. Kuna jooksuvorm on enam vähem OK ja Kristjan on nii või teisiti kiire, läksime rajale päris hea tundega. Esikohapretendendid olid nr. 1 all startinud Tarvo Avaste ja Mati Tiit ning veel rohkem tegelikult isegi Pets ja Markus. Arvasin, et kolmanda koha peale peaksime ennast suutma joosta küll, kuigi oli veel hunnik tugevaid noortevõistkondi.

Stardist läksimegi meie koos Petsi ja Markusega kohe liidriteks. Üllataval kombel tegid avaste ja Mati Tiit kohe teise punktiga vea ja rohkem me neid rajal ei näinud. Petsi ja Markusega pidasime aga maha täiesti korraliku lahingu esikoha pärast. Raja keskosas oleva liblika läbisime kiiremini ja püsisime mõnda aega liidrikohal. Siiski jäi jooksukiirusest natuke puudu, et orienteerumistehniliselt vaeses lõpuosas Võistkonnale Läti Tiss vastu saada ja nii me siis teise kohaga leppisimegi, kaotades 19,9 kilomeetrisel rajal veidi alla kahe minuti. Järgmised olid meist maas juba pea 10 minutit. Täielikud tulemused on siin. 19,9 kilomeetrise raja läbisime meie 2 sekundit alla 2 tunni, nii et kiirused olid suhteliselt mõistlikud.

Rada oli üles ehitatud päris lahe. Samas natuke kahju on sellest, et kasutuses olid uued kaardid ning ka trikid, mis nende kaartidega tehtud olid, nagu näiteks mustad laigujd ja reljeefikaart, olid valdavalt väga lihtsad. Ka raja lõpuosas oleks muidugi võinud mõnda trikki kasutada, et peast segi jooksnud võistlejad maa peale tagasi tuua.

Õhtul parandasime veel Kristjaniga saunas õlle kõrval maailma ja oligi jälle üks lahe laupäev läbi.

Kommentaare ei ole: