kolmapäev, 22. oktoober 2008

Kiirtreeningud enne loengut

Nüüd juba päris mitu nädalat on mul koolis graafik, kus esimest loengut ei ole, aga selle eest on teine. See teeb pooleteise tunni pikkuse "augu", mida oleme Sven'iga ja väga harva ka Eloga ära kasutanud trenni minemiseks.

Eile ja täna käisime ka Sveniga Ülemiste järve ääres Ratast sõitmas. Iga päev jalutavad järve ääres vastu samad inimesed. Mõtlesime täna, et oleks juba aeg hakata üksteist teretama. Näod ju ammu teada :o)

Eelmisel nädalal leidsime põneva raja. Tegelikult juba üleelmisel nädalal, aga siis käisime jooksuga. Rada on valdavalt metsavahel ja aeg-ajalt tuleb ületada mahalangenud puid. Sel nädalal lisab asjale veel vürtsi see, et õhtul on väljas juba pime ja rattaga on seal eriti huvitav. Eile olin veel ilma lambita ka. Õnneks jäin seekord terveks.

Ratta ühe hammasrattaga on ikka mingi probleem. Viskab üle. Kui üle-eelmise nädala lõpus ratta Arxi juurde hooldusse viisin, vahetas ta kasseti ära. Aga jama tuli tagasi kohe esimesel treenigul. Homme lähen, viin ratta korra uuesti ülevaatusse. Tahaks ikka normaalselt sõita. Eriti, kuna tegu on ühe enimkasutatava hammasrattaga.

Kommentaare ei ole: