esmaspäev, 24. november 2008

Esimesed 20 km suuska.

Kui vahepeal ei ole midagi olulist sündinud, kõik on kujunenud stiilis kodu - töö - kool - trenn - kodu, siis sel nädalavahetusel, ennäe imet, sadas lumi maha. Ja et täna on olnud äärmiselt suurepärane ilm, tegelikult siiski veel palju suurepärasem, siis saingi suusad välja otsitud ja Nõmme suusaradadel esimesed 20 kilomeetrit seljataha jäetud.

Esimesed laskumised võtsin küll natuke ettevaatlikult, kuna lisaks pikale pausile murdmaasuusatamises oli seoses kriisiolukorraga (või pigem siiski paradiisiolukorraga) mõni valgusti suusarajal töö lõpetanud ja see pani asja veidi rahulikumalt võtma. Samas, mida ring edasi seda paremaks tunne läks. Ei olnud isegi seda imelikku iga-aastast esimese suusatamise valu eespool säärekonti.

Rada oli mõnus ja suusad libisesid samuti suurepäraselt, ehkki pulss oleks ju võinud kokkuvõttes veidi madalam olla. Loodame, et lund jätkub veel kauaks (või siis et ta tuleb peale nädala lõpus ära sulamist ruttu tagasi) ja sel aastal saab erinevalt eelmisest rohkem kui kaks korda Eestis suusatada.

Kommentaare ei ole: